УСЛУГИ

Пране

Прането се извършва с компютъризирани перални машини DUBIX и IPSO с различен капацитет, което позволява изпълнението на всяка поръчка индивидуално според обема на всеки клиент. Пералнята разполага с модерна дозираща система на фирма Еколаб, която позволява използването на висококачествените препарати и дезинфекционни средства на фирма Хенкел – Еколаб, които щадят тъканите и осигуряват тяхната употреба за дълго време. Прането се издава изгладено на специална гладачна машина Електролукс, колосано, ароматизирано и опаковано в полиетиленови опаковка.

Химическо чистене

Химическото чистене се извършва с химическа машина SUPREMA, която в комбинация с качествени препарати на световните лидери в производството гарантира отличен резултат. Всички облекла предварително се преглеждат и обработват на маса след което се обработват в химическата машина.
Гладенето се извършва на специализирани машини за облекла. Почистените, изгладени и ароматизирани дрехи се опаковат на закачалки с фолио.

Гражданско пране и химическо чистене

Фирма Тедей ЕООД е специализирана в пране, почистване и химическо чистене на гражданско и работно облекло. Технологията за пране е разработено от специалистите в отдел “текстил“ на Австрийската фирма „ЕКОЛАБ“- България.

Пране и химическо чистене на болници

Основно направление в дейността ни е насочена към пране и химическо чистене на болници, болнично бельо, бельо от операционни и инфекциозни отделения. Компанията работи по високи стандарти, което Ви осигурява винаги необходимия резултат.

Пране и химическо чистене за хотели и ресторанти

Фирма Тедей ЕООД извършва също така пране, химическо чистене, гладене и омекотяване на инвентар за хотели, ресторанти, фитнес зали, фризьорски салони, общежития и други обществени заведения. Свържете се с нас за повече информация!